A kisbajcsiskola.hu oldal a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmaz, melyet a honlap használatával Ön tudomásul vesz.

Akadálymentes változat

Kisbajcsi Vörösmarty Mihály Általános Iskola és

Alapfokú Művészeti Iskola

Heti étlap

 Heti étlap

Elérhetőségeink

OM: 030597

Kisbajcsi Vörösmarty Mihály Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola

9062 Kisbajcs, Arany János u. 20.

Telefon: +36 96 / 560-016
Fax: +36 96 / 560-017
Mobil: +36 20 / 598-7945

E-mail: vorosmartyiskola@freemail.hu

                  kisbajcsiiskola@gmail.com

 

Szülői Munkaközösség köszönete a majális szervezéséért

 

Iskolánk minden Tanulója, Pedagógusa és a Szülői Munkaközösség nevében mondok köszönetet mindenkinek, aki szívén viseli az Iskola sorsát.

Nagy büszkeséggel tölt el, hogy egy olyan összefogásban volt részünk, amelynek révén iskolánknak tudtunk a hasznára lenni.

Köszönjük az anyagi támogatásokat és a támogatói jegyek vásárlását!

Hálásak vagyunk azoknak is, akik tombola tárgyakkal, asztalra való italokkal, és finomságokkal járultak hozzá a rendezvény sikeréhez.

Külön felemelő számunkra, és külön köszönet illeti mindazokat/Benneteket, akik a Majálison való részvétellel is hozzájárultok gyermekeink támogatásához.

Köszönjük a Szülőknek a segítséget a Majális körüli teendőkben, a hetek óta folyó kitartó és áldozatos munkájukat, továbbá a Vezetőségnek, a Pedagógusoknak, és az iskola minden dolgozójának a sok-sok ráfordított munkát és energiát.

Köszönet mindazoknak, akik bármely formában, önzetlenül hozzájárultak a rendezvény sikeréhez.

Külön köszönet illeti a Szülői Munkaközösséget, akik összehangolt, gondos munkával készítették elő a Majálist és igazi csapatmunkával tették lehetővé ennek a napnak gördülékeny lebonyolítását.

 

És akik hozzájárultak a szervezés költségéhez:

• Öreg-Duna Üzletház – Hajzók Gyula és Családja

• Alcufer Kft. • Bácsai Agrár Zrt.

• Katasztrófavédelem Győri Kirendeltsége

• Pannon-Víz Zrt.

• Oxygen Media

• Vill-Technik Energy Kft.– Farkas Bálint

 

„Csak boldog gyermekekből lesznek kiegyensúlyozott felnőttek!” – Remélem, a rendezvényen nagyon boldog gyermekeket láthattunk..

 

Végezetül egy idézet köszönetül minden önzetlen segítségért, és az iskoláért való fáradozásért:

 

"Aki nem hisz abban, hogy mennyi jó ember van, az tegyen valami jót, és meglátja, milyen sokan odaállnak mellé."

 

• Fotós: Bognár Klaudia

• Free Frighter Sportegyesület karatésai

• a győri Tulipános Általános Iskola futball csapata

• Mobilis Interaktív Kiállítási Központ képviselői

• Exatlon: Facskó Szidónia

• Mesemondó: Füzi Rozi

• Szabó István, az íjászat szervezője

NYDOP-5.1.1/C-09-2009-0028

Kisbajcs Község Önkormányzata nagyon fontosnak tartotta, tartja a középületeinek állagát, a törvényi előírásokat, azt hogy mindenki egyenlő esélyekkel érje el a közszolgáltatásokat.

 

Így a négy település mely közösen tartja fenn a kisbajcsi általános iskolát összefogott és egy pályázatot adott be a NYDOP keretében az iskola akadálymentesítésére.

A települések nagyon örültek amikor 2009. végén megnyerték a NYDOP keretein belül az Általános Iskola komplex akadálymentesítésére beadott pályázatukat, összesen 40.000.000 Ft-ot. Ennek segítségével egy új középület újulhatott meg.

2010. januárjában elkezdődött a kiviteli tervek elkészítése, majd ennek alapján a közbeszerzéshez szükséges dokumentációk összeállítása. az építési vállalkozót 2010. nyarán választották ki.

A tényleges, kézzel fogható munkálatok az épületben a nyár végén kezdődtek meg. A beruházás keretein belül egy komplex módon akadálymentesített épület jött létre, melyben a főbb elvégzett tevékenységek a következők voltak: akadálymentes parkoló építése, bejárati rámpa készítése, akadálymentes lift, illemhelyek, akadálymentes zuhanyzó, új bejárati és belső ajtók kialakítása, új padlóburkolatok készítése.

A munkálatok után az épület teljesen megújult, könnyen használhatóvá vált, az épületben való tájékozódást az elhelyezett információs táblák segítik, melyek akadálymentes kialakításúak, könnyen olvashatók - braille írással ellátottak.

A projekt második részében beszerzésre kerültek az akadálymentes informatikai eszközök, az indukciós hurok (hallássérültek részére), elkészült az iskola akadálymentes honlapja.

A munkálatok folyamán a műszaki ellenőr a rehabilitációs szakmérnök, az önkormányzat szorosan együttműködött, így jött létre az összehangolt munka eredményeként a szép, korszerű épület.

A pályázatban közreműködő szervezetként a VÁTI Nonprofit Kft. működött közre, melynek elérhetősége:
1016 Budapest, Gellérthegy u. 30-32.